Ruj MOV – Camaleon Cosmetics

Ruj MOV – Camaleon Cosmetics

De ce sa alegi un ruj mov?

Culoarea mov este o culoare care se regaseste rar in natura. Este constituita din rosu si albastru in proportii identice. Ea simbolizeaza pasiunea care se stinge. Culoarea mov este o culoare rece.

Culoarea mov, in nuanta de purpura, este culoarea regilor. Ea sugerează luxul, bogatia si sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.

Mov si galben – cele doua culori sunt complementare, opunandu-se pe cercul cromatic si scotandu-se reciproc in evidenta.

Cum poti alege un ruj mov: trebuie sa alegi acea nuanta de mov care se potriveste cel mai bine cu nuanta pielii tale. Evita sa te machiezi prea strident la ochi cand alegi un ruj mov pentru buzele tale.

Din pacate, acest tip de ruj nu se potriveste la birou. Insa daca nuanta este una „cuminte” poate fi acceptat. In general, este un ruj pentru un machiaj de seara sau de ocazie, insa o stii si tu – orice regula are exceptiile sale.

Alege un ruj foarte rezistent!

Un ruj mov rezistent, care sa te tina pe durata unei zile este o alegere inteleapta. Asta pentru ca un ruj mov care se duce repede si lasa pete peste tot este un look pe care cu siguranta nu ti-l doresti, nu-i așa? Camaleon Cosmetics iti ofera un ruj rezistent, natural la un pret echilibarat.

Asigura-te ca ai un ten curat 

Tenul fara nici o pata este absolut necesar atunci cand folosesti rujul mov. Blush, fond de ten, anticearcan – ai nevoie de toate acestea pentru a acoperi imperfectiunile fetei tale.

Atunci cand folosesti un ruj intr-o nuanta puternica, așa cum este rujul mov, vei dori ca restul fetei tale sa aiba o nuanta neutra, fara strălucire. Nu doar pentru ca sigur nu vrei sa arati ca un flashback din anii 80, ci si pentru ca astfel vei da look-ului tau un aer mult mai rafinat.

Like, Share & Follow: Camaleon Cosmetics Romania

Photo: Gabriella Photography

About the Author:

Comenteaza