Bucura-te in fiecare zi!

“Bucuria este viata vazuta printr-o raza de soare.”

Exista bucurii simple si bucurii complexe, bucurii intense si bucurii palide, bucurii majore si bucurii minore. Toate ne bucura si ne dau acea stare de bine mult dorita.

Micile detalii pot face diferenta.

Pentru noi, femeile, chiar si un simplu multumesc ne poate insenina ziua. Un zambet, un compliment, o imbratisare, o veste buna, un mic cadou, o floare, un gest, o prajitura, o vorba buna…sunt lucruri care ne pot aduce bucurie in fiecare zi.

Ce putem face noi pentru a avea bucurie in fiecare zi?

In primul rand, este important sa ne propunem noi sa aduce bucurie in viata celor din jur. Astfel, inima noastra va fi implinita.

Un alt lucru pe care il putem face este sa gasim cateva motive de multumire in fiecare zi. Putem fi multumitoare pentru sanatate, pentru familie, pentru job, pentru vreme, pentru haine, pentru cum aratam…si lista poate continua.

Iar ce ne place noua, femeilor cel mai mult: sa mergem la shopping. Sa ne cumparam haine, produse cosmetice, incaltaminte, accesorii etc. In luna MARTIE sunt atatea oferte de care putem beneficia. O sedinta foto, un machiaj profesionist, o iesire de weekend sunt alte bucurii pe care ni le putem face.

Tie ce iti aduce bucurie?

Like, Share & Follow: Camaleon Cosmetics Romania

Photo: Gabriella Photography

Make-up by Marina iBrush

About the Author:

Comenteaza